Ammattitaitoinen promoottori apunasi – palvelen yrityksiä koko Suomen laajuudella

Ota yhteyttä

Freetime Artist Ari Hjulberg on asiantunteva, kokenut ja luotettava promoottori yrityksellesi. Palvelen kaikenkokoisia yrityksiä kaikilta toimialoilta yli 20 vuoden myynnin, oston ja markkinoinnin kokemuksella. Toimialueeni kattaa joustavasti koko Suomen.

Kysy lisää

Yritykseni arvomaailmasta

Yritykseni arvoihin kuuluvat hyvän tavan mukainen auttaminen, vastuullisuus ja verkostoituminen. Korkean motivaationi kantavana perusajatuksena on, että tekojen kautta saan kannustusta ja sen mukaisen aseman, uskottavuuden sekä verkoston. Työskentelen toimeksiannoissani aina sillä ajatuksella, että hommat hoidetaan kerralla maaliin asti – korkeasta laadusta milloinkaan tinkimättä.

 

Luonteeltani olen lojaali, auttavainen, kannustava, periksiantamaton sekä kunnianhimoinen. Koen, että nämä luonteenpiirteet ovat olleet minulle eduksi koko kaksi vuosikymmentä kestäneen urani aikana.

Lue lisää palveluistani

Joustava kumppanisi myynnin, oston ja markkinoinnin parissa

Tällä hetkellä työskentelyalueeni kattaa Euroopan unionin talousalueen. Mikäli yrityksesi toimii EU:n ulkopuolella ja haluaisit tehdä yhteistyötä kanssani, ilmoitathan siinä tapauksessa mahdollisimman tarkkaan, minkälaiseen projektiin palveluitani kaipaat. Pidemmän välimatkan toimeksiannot hoidan sovitusti etäyhteyksiä hyödyntäen.

 

Työskentelen joustavasti myös iltaisin ja viikonloppuisin. Useimmat projektit vaativat venymistä ja poikkeavia työaikoja – joustavana yhteistyökumppaninasi tämä ei ole minulle ongelma.

Kysy lisää

Liity sähköpostilistalle

Haluaisitko, että Freetime Artist ottaa sinuun yhteyttä yrityksesi myynnin edistämiseen liittyvissä aiheissa? Liity sähköpostilistalleni jättämällä yhteystietosi sivuiltani löytyvällä yhteydenottolomakkeella. Yrityksesi saa kaksi kertaa vuodessa yksityisen tiedustelun esimerkiksi myynninedistämistarpeesta. Kerro lomakkeella lyhyesti yrityksen nimi, sähköpostiosoite, yhteyshenkilön nimi sekä toimiala.

 

Muistathan myös hyödyntää markkinointisivuani yrityksesi projektien ja tapahtumien mainostamisessa.

Markkinointisivulle